Three Regex presentations in Stockholm upcoming month

I have three Regex presentations in Stockholm during the upcoming month. Information below is in Swedish.

Tre tillfällen att förstå Regex bättre

Är du rädd för Regex? :-) Eller vill du kanske få en enkel och praktisk beskrivning av den underliggande matematiken? Vill du förstå och kunna använda Regex? Då ska du besöka någon av mina tre sessioner den närmaste månaden:

Fokus är på att förstå och bli bra på – fokus är inte på Regex-syntax.

Obs! Ingen av sessioner förutsätter förkunskaper om Regex.
Pomodorotekniken på svenska

Pomodoro-boken på svenska

Nu finns den svenska boken Pomodorotekniken. Det är alltså en översättning av den amerikanska boken (som även finns på tyska, japanska, kinesiska och koreanska). Du kan t ex köpa den på Adlibris: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9144070373

Advertisements

1 Response to “Three Regex presentations in Stockholm upcoming month”  1. 1 Tweets that mention Three Regex presentations in Stockholm upcoming month « Brainmoda | Staffan Nöteberg’s blog -- Topsy.com Trackback on 2011-02-10 at 12.24
Comments are currently closed.
%d bloggers like this: